Over Veerle

Veerle Stubbe ontwerpt, maakt en plaatst al 15 jaar met hart en ziel gordijnen. Met die vakkennis en haar bijkomende opleiding als interieurvormgeefster, is zij uw ideale soulmate om uw leefruimte te bezielen. Met advies vanaf het eerste idee, over de opvolging van snit en naad, tot de dag dat alles perfect gedrapeerd is.

Unieke concepten voor unieke ideeën
Onze klanten genieten onze volle aandacht. Of het nu gaat om het kiezen of plaatsen van enkele gordijnen, dan wel om een volledige make-over van uw interieur, elk project begint bij het zoeken naar een oplossing op maat voor uw behoeften en wensen.

Met haar persoonlijke aanpak, puurt smaakmaakster Veerle Stubbe alle ideeën uit om zo tot een sfeervolle en esthetische eenheid te komen.

Persoonlijk visitekaartje
Om te kijken en keuren, bent u welkom in Veerle Stubbes eigen woning, waar haar creaties elke ruimte een eigen karakter schenken. Gordijnen en totaaldesign geven u een voorproefje van wat een deskundig oog voor schoonheid en kwaliteit ook in uw leefruimtes kan betekenen. U maakt kennis met diverse stoffen, stijlen, kleuren en combinaties die samen evenwichtige gehelen vormen.

Comfortabel kiezen
Livin'ID bespaart u geloop en gezeul door bij u aan huis te komen met prachtige stalen van stoffen en ophangingsystemen. Zo kunt u, in alle rust, sfeervolle gordijnen kiezen, die passen bij uw stijl - of die nu klassiek is dan wel ultrastrak. Bovendien ziet u op die manier onmiddellijk hoe lichtinval in de ruimte en interieurelementen een uitgebalanceerd geheel vormen met uw favoriete keuzes.

Wij stellen u alleen maar materialen voor die hun kwaliteit bewezen hebben, en hebben - behalve voor het esthetische - ook oog voor het functionele.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen!

VRAAG EEN OFFERTE AAN